Berikan Hadiah

Vizioni ynë është të krijojmë mësuese me cilësi dhe të kualifikuara të Kur’anit që t’i shërbejnë Umetit. Ne kemi për qëllim të përhapim leximin e sakt të Kur’anit për të gjitha nivelet e shoqërisë në një mënyrë të lehtë dhe interesante. Ti mund të bëhesh pjesë e këtij vizioni, duke sponzoruar nxënëset të cilat nuk mund të përballojnë tarifat e tyre, por janë të etura për të mësuar Librin e Allahut.

‘Ata që për hir të All-llahut e japin pasurinë e tyre, e pastaj atë që e dhanë nuk e përcjellin me të përmendur e me mburrje, ata e kanë shpërblimin e vet te Zoti i tyre, për ata nuk ka frikë, ata as që do të brengosen ‘ (El -Bekare 2:262)MaleFemale

 

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoescheap jordanscheap wholesale jordans