Apliko tani

Mësueset tona të nderuara

Shejha

WAFAA HUSSAIN

Kineze
Shejha

BLERINA SADIKU

Shqiptare
Shejha

IFFAT BATOOL

Pakistaneze
Shejha

IRFETE REXHEPI

Shqiptare
Shejha

NAJWA

Malajase
Shejha

SADIE STAVILECI

Shqiptare
Shejha

SIMIJAL DEARI

Shqiptare
Shejha

ZARIFE NASER

Shqiptare
Sheikhaa

VJOLLCA SOPJANI

Shqiptare
Mësuese

AISHAH ALIA

Malajase
Mësuese

MOSLIHA ADINDA

Togoleze
Mësuese

AIMEN KHAN

Indiane
Mësuese

NOOR FAIZAH

Kineze
Mësuese

MASARRATH FATHIMA

Indiane
Mësuese

EDONA VELIQI

Shqiptare
Mësuese

AMELIA IRAWAN

Indoneziane
Mësuese

NOOR SHAHIDA

Malajase
Mësuese

ADJERE VESELI

Shqiptare
Mësuese

IMRANE HAJRULLAH

Shqiptare
Mësuese

ELMA DURGUTI

Shqiptare
Mësuese

BEDRIJE QOSA

Shqiptare
Mësuese

ENESA BASHOTA

Shqiptare
Mësuese

LENDITA MORINA

Shqiptare
Mësuese

EMEL PLANGAJ

Shqiptare

Rekomandimet e Nxënëseve

Testimonial #1

Shaheeda Mohd Zaki

Malajzi

Qasje shumë praktike për të mësuar. Jo vetëm që mësojmë texhvid por mësojmë edhe njohuri dhe përvoja që prekën zemrën time për t’u përmirësuar më tej për të qenë një muslimane e mirë. Elhamdulilah, një vend shumë i përshtatshëm dhe i rahatshëm për të mësuar me shoqëri të mirë.

Testimonial #2

Iram Masood

Indi

Është bekim dhe dhurat nga Allahu subhanehu ue teala që ma mundësoi të mësoj Kur’an me TMEAG. Mësueset janë shumë të dobishme dhe mundohen që nxënëset të kuptojnë dhe përvetësojnë konceptet. Bashk me dedikimin tënd, ti mund të përparosh vazhdimisht në rrugëtimin tënd me Kur’anin.

Testimonial #3

Aisha Abdul Basit

Kanadé

E kam mësuar Kur’anin kur kam qen e re dhe irritohesha kur nuk merrja shpjegim për pyetjet e mia. Elhamdulilah, ky kurs i ka qartësuar të gjitha rregullat. Mësuesja shpjegoi pse disa tingul prodhohen dhe shpjegoi format e ndryshme të shkronjave. Të gjitha këto më ndihmuan të rritem dhe të forcoja vetëbesimin. Dua të mësoj edhe më shumë dhe jamë shumë e ngazëllyer për hapin e rradhës!

Testimonial #4

Shamila Umm Ismat

Malajzi

Elhamdulila për këtë bekim të pamasë që kam vendosur të marr këtë rrugë për të mësuar Kur’anin. Edhe pse mu desht të marr disa muaj pushim, asnjëherë nuk u ndjeva e ndarë nga rrugëtimi im me mësueset e mija për të mësuar recitimin e sakt të fjalëve të Allahut, dhe ende vazhdoj të ndjek këtë rrugë me motrat e mija të dashura. Falënderoj Allahun subhanehu ue teala që ma mundësoi të hy në këtë rrugëtim të përjetshëm me mësueset që janë trajnuar nga Sheikha.

Testimonial #5

Makeen

Hong Kong

Kam marrë librin Tajweed Made Easy. Është libri më i lehtë i Texhvidit që kam lexuar ndonjëherë. Allahu e shpërbleft autoren Sheikha Wafaa për përpjekjen e saj të madhe në mësimin e recitimit të Kur’anit të Shenjtë. Amin.

Testimonial #6

Suraiya Kho

Malajzi

Rrugëtimi im për të mësuar leximin e Kur’anit të Lavdishëm filloj nga përdorimi i librit të dobishëm Start from Scratch, i cili më mësoi bazat e të gjitha rregullave të Texhvidit. Me të vërtetë, libri është shumë i dobishëm për mua.

Testimonial #7

Roheen Jaffar

Britania e Madhe

Mendoj se ky është libri më i mirë për të mësuar Kur’anin. Rregullat janë të organizuara në një mënyrë që e bën të lehtë mësimin e Texhvidit. Kur harroj ndonjë rregull, kthehem tek libri dhe e përsëris atë. 

testimonial #8

Cici Suleiman

Malajzi

Përmbajtja është e thjeshtë për ta kuptuar dhe e shkruar bukur. E lexoj vazhdimisht për t’u ndjerë njejtë sikur u ndjeva herën e parë që e lexova. Kualiteti i letrës është i mirë dhe është shum e lehtë për ta mbajtur librin në çantën time. Sapo arriti libri, familjarët më kërkonin që t’ua jepja atyre! Definitivisht e rekomandoj këtë libër për miqtë e mi.

 

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoescheap jordanscheap wholesale jordans