Programi Nurturing

Programi Nurturing është përshtatur për nxënëse që dëshirojnë të përmirsojnë veten e tyre shpirtërisht, dhe duke bërë kështu, të frymëzojnë të tjerët.

Për çfarë bëhet fjalë?

Një rrugëtim për t’u bërë një Muslimane e dobishme, duke brumuar karakterin e saj dhe duke trajnuar recitimin e saj në Kur’an, si një derë për të arritur Senedin.

Për kë është? Për nxënëse të përkushtuara, të vetë-disiplinuara të nivelit të Zi (Niveli i 7) dhe studentët e Sapphire, të cilat janë të gatshme të respektojnë termat dhe kushtet e caktuara.

Sa kushton? 60 Euro në muaj.

Ku mund të mësoj?

Online.

Kur mund të filloj? Regjiatrimi fillon në 2021 (kontakto adminbalkan@tmeag.com për të pyetur)

Ngjarjet e fundit